Ario van der Zande #16

In Heemskerk heb ik het grootste deel van mijn leven gewoond. Ik heb er mijn bedrijf gesticht wat de meeste Heemkerkers wel zullen kennen ” Skicentrum Heemskerk”. Inmiddels ben ik ondernemer in een “andere tak van sport”.

Sport is een rode draad in ons leven. Zelf heb ik ook een sportopleiding en een sportieve vrouw en drie kinderen die inmiddels volwassen zijn en allen (bijna) werkzaam in de sport, gevormd door de ALO (academie lichamelijke opvoeding ). Kernwoorden zijn dan voor mij: samenwerken , passie, volharding en delen . Waarschijnlijk komt dit voort uit de sport.Het zijn dan ook juist deze kernbegrippen die ik terug vind in de partij Liberaal Heemskerk.

Persoonlijk zou ik mee willen helpen de politiek weer dichter bij U te brengen. Dit, door vooruit te kijken en helpen kansen te realiseren voor u, maar ook voor ons als gemeente.

Thuis in uw gemeente.