Juana Martinez #4

Mijn naam is Juana Martinez ben 52 jaar oud moeder van een dochter en zoon die respectievelijk 28 en 24 jaar oud zijn.
In het dagelijks leven werk ik als teammanager re-integratie bij de gemeente Amsterdam.
Ik wordt vrolijk als ik merk dat ik een verschil kan maken door mijn inbreng ideeën of acties (hoe klein dat verschil ook is )

Ben nu 6 jaar lid van Liberaal Heemskerk, ondersteun de fractie bij fractievergadering door voorzitterschap tijdens de vergadering vorm te geven.

In het verleden ben ik 12 jaar raadslid geweest, mijn onderwerpen waren toen sociale zaken en financiën.
In de loop der jaren heb ik andere onderwerpen die in de raad spelen leren kennen en waarderen dus heb een brede interesse ontwikkeld.

Liberaal Heemskerk is een plaatselijke partij die opkomt voor de belangen van Heemskerks, dat vind ik fijn zo hou je korte lijnen en
heb je niet te maken van landelijke politieke richtlijnen die soms haaks tegen ons Heemskerks belang ingaan.
Bovendien is LH een partij die met een praktisch en menselijk oog naar onderwerpen kijkt zonder zich druk te maken of dit nu een links of een rechts standpunt is.