Ton Westerhoven #23

Ik woon al 71 jaar in Heemskerk en voel mij erg verbonden met de gemeente. Ik heb gewerkt bij Hoogovens (nu Tata) daarna bij het PWN Waterleidingbedrijf. Daar ben ik werkzaam geweest in de pompstations in Castricum, Wijk aan Zee en als laatste in de waterfabriek in Heemskerk.

Tevens ben ik altijd zeer betrokken geweest bij de natuur: flora en fauna. Dit heeft natuurlijk ook z’n weerslag op de waterwinning in het Heemskerkse duingebied. De gemeente Heemskerk is voor mij een prachtige gemeente waar ik mij met mijn vrouw heel erg thuis voel.

Liberaal Heemskerk is voor mij een politieke partij die een luisterend oor heeft voor wat de mensen in deze gemeente bezighoudt en zo in de gemeenteraad voor hen iets kan betekenen.