Werner Vinke #19

Werner Vinke, 47 jaar en momenteel werkzaam in de security sector. Begonnen als militair en daarbij uitgezonden naar Bosnië in het voormalig Joegoslavië. Daar 6 maanden gewerkt onder oorlogse omstandigheden. Na een aantal jaar bij defensie gediend te hebben, heb ik dienst genomen bij de Haagse Politie. Na een lange tijd bij de politie gewerkt te hebben de overstap gemaakt naar de privé security sector. Waar ik momenteel nog werkzaam ben op schiphol, zowel voor als achter de schermen.

De reden dat ik mij voor de politiek ben gaan interesseren is vanuit mijn beroep(en) die ik nu heb en gehad heb. Orde en Veiligheid is altijd een rode draad geweest in mijn (beroeps) leven. Nu lijkt het mij een mooie volgende stap om te trachten deze orde en veiligheid te waarborgen/vebeteren vanuit de politiek. En op gemeentelijk niveau is dat dé plek om te beginnen!

Ik ben sinds 2 jaar woonachtig in het mooie dorp Heemskerk. Al snel kwam ik in aanraking met Liberaal Heemskerk, een partij die het goed voor heeft met Heemskerk en mijns- inziens dé beste keuze is voor de inwoners van Heemskerk. Ik hoop mijn expertise in te kunnen zetten voor de bewoners van Heemskerk en zodoende een stukje Nederland weer ietsje veiliger te maken cq te behouden.