Lidmaatschap

U vindt dat Liberaal Heemskerk goed werk doet en wilt ons steunen. Met uw lidmaatschap ondersteunt u onze partij. U steunt ons met uw bijdrage, uw stem en uw hulp. Met uw steun kunnen we groeien.

Bijdrage

Als lid betaalt u contributie. Uw financiële bijdrage vormt een belangrijke bron van inkomsten voor Liberaal Heemskerk. Dat geld wordt geïnvesteerd in de partij. Bijvoorbeeld door trainingen, opleidingen en cursussen voor onze vertegenwoordigers. Zo kunnen ze vol vertrouwen deelnemen aan de politiek. Maar ook voor verkiezingscampagnes is geld nodig. Met uw bijdrage zijn we heel erg blij!

Uw stem

Uw stem telt en niet alleen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Als lid heeft u stemrecht en invloed op de koers van Liberaal Heemskerk. Bijvoorbeeld door input te leveren voor debatten, mee te discussiëren over beleidsthema’s en door samen standpunten te vormen. Op de ledenvergadering(en) beslist u mee over de programmapunten en koers van onze partij. Laat weten wat u belangrijk vindt!

Uw hulp

De leden van Liberaal Heemskerk vormen het kloppende hart van de vereniging. Wij kunnen niet zonder onze vrijwilligers. Of u nu veel of weinig tijd heeft, uw enthousiasme en inzet worden gewaardeerd! Liberaal Heemskerk biedt ieder lid de mogelijkheid om zich in te zetten. U kunt bijvoorbeeld meehelpen bij het voeren van de verkiezingscampagne, kascommissie, of u helpt mee bij het organiseren van evenementen.  Ook het aandragen van uw mening over beleidsthema’s helpt ons.

Groei

Groeien willen wij ook en daar hebben we uw hulp hard bij nodig! Onze leden zijn onze ambassadeurs. U vertelt mensen in uw omgeving waarom Liberaal Heemskerk het waard is om op te stemmen en draagt onze standpunten uit. U inspireert uw vrienden, kennissen en familieleden. U houdt ons scherp en geeft ons feedback. Online en offline. U steunt ons. Samen behalen we de komende verkiezingen opnieuw een mooie uitslag.

Contact opnemen

We zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt