Nuzjan Abdullah

 In
Bio
Hallo beste bezoeker,
Mijn naam is Nuzjan A. Abdullah, 25 jaar en woonachtig in het mooie Heemskerk. Sinds begin dit jaar ben ik aangesloten bij Liberaal Heemskerk.
De partij zet zich in voor de inwoners van de gemeente en streeft naar het voeren van een transparant beleid en het mogelijk maken van burgerparticipatie.

Na het behalen van mijn HBO-diploma Bedrijfseconomie in 2016 ben ik gestart als ambtenaar bij het Ministerie van Financiën. Afgelopen jaar ben ik de master Accounting and Control gaan volgen aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Naast mijn baan en opleiding ben ik Eerste Hulpverlener bij diverse organisaties, zoals HartveiligWonen en de Hartstichting. Het doel van deze organisaties is binnen 6 minuten hulp bieden aan mensen die een hartstilstand hebben. Ik vind het belangrijk dat ik mij sterk maak voor zorg en waar mogelijk jongeren hierbij te betrekken.

Namens Liberaal Heemskerk wil ik de gemeenteraad in. Samen met mijn opleiding, ervaring en eigenschappen ben ik uitstekend in staat om de werkzaamheden van de gemeente te meten en controleren en daarmee ongepaste uitgaven te voorkomen, zo kunnen wij met z’n allen een financieel sterk en duurzaam beleid voeren.

Als u het belangrijk vindt dat ongepaste uitgaven van de gemeente worden voorkomen en als u meer aandacht wilt voor zorg, stem dan op 21 maart op mij.

Met vriendelijke groet,
Nuzjan

Contact opnemen

We zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt